Datum: 24.1.2023 6:19:10 - Rubrika: Zdravje, lepota
Lahko preprost preliv pahne kemoterapijo v pozabo?
Kar nekaj raziskav je potrdilo, da lahko s preprostim prelivom ustavite razvoj tumorjev, metastaz in veste rakavih obolenj.
Po mnenju znanstvenikov iz univerze v Gruziji je kombinacija česna, ingverja in olivnega olja tako močna, da lahko ustavi razvoj najhujših bolezni. Testiranja na več kot 400 bolnikih so pokazala, da se je rak v 54 % občutno zmanjšal , napredovanje bolezni pa popolnoma ustavilo. Gruzijci so prepričani, da bi lahko s podrobnimi raziskavami v naslednjih letih človeštvo odkrilo, katere so tiste kombinacije sestavin, ki so tako učinkovite proti raku.

Na recept za ta solatni preliv so znanstveniki postali pozorni šele v zadnjem času, ko so statistike pokazale, da v mediteranskih deželah in ponekod v Aziji skoraj ne poznajo bolezni, ki so značilne za celinske dežele. Najbolj izrazite so razlike pri raku prostate in tumorjih. Ali lahko kombinacija česna, ingverja in olivnega olja res premaga nepremagljivo?

Dejstvo je, da imajo vse tri sestavine veliko antioksidantov in drugih zdravilnih lastnosti, ki zmanjšujejo vnetja, delujejo antibakterijsko in predvsem spodbujajo delovanje prebave in notranjih organov. Zaradi tega se izboljša prekrvavitev, izločanje strupov, telo pa dobi veliko več kisika in energije. Ne smemo namreč pozabiti, da se v telesu dogaja proces oksidacije. Če tega ni, se razvije rak, nastanejo tumorji.

Kako pripraviti solatni preliv, da bo postal zdravilo?

Sestavine:
  • 120 gramov česna
  • 120 gramov ingverja
  • 1 žlica olivnega olja
Priprava:

Uporabite svež česen, ki ga na drobno sesekljajte. Tudi ingver uporabite svež in ga narežite na majhne koščke, lahko ga tudi naribate. Oboje dajte v mešalnik, dodajte še žlico olivnega olja in dobro zmešajte, da dobite gladko kremasto zmes.

Uporabite jo lahko kot dodatek k hrani, zelo priporočljivo pa je pojesti žličko na tešče in žličko pol ure pred spanjem.
Erika Volk
Zdravje, lepota
Jogurt s to začimbo dela čudeže
Zdravje, lepota
Pijača za hujšanje, ki nadomesti kosilo in večerjo
Zdravje, lepota
Ste že slišali za neverjetno shujševalno dieto z jogurtom in krompirjem?
Zanimivosti
Vojna za čevapčiče
Zdravje, lepota
Pozabite na odvečne kilograme!
Zdravje, lepota
5 bolezni, ki se vidijo na obrazu
Dobro je vedeti
Kako sladek krompir spremenite v večerjo?
Zdravje, lepota
Vsak dan manj trebuha s tem nenavadnim nasvetom
Dobro je vedeti
Tjaša Ferme in pater dr. Karel Geržan na Spiritualnem kampu v Metliki
Dobro je vedeti
Kombinacija, ki vam prihrani marsikatero zdravilo
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021